1.دستورالعمل نمونه برداری محموله های کشاورزی

2.دستورالعمل ضوابط فنی ضدعفونی بستر ریشه زایی و خاک گلدان در نهالستان ها

3.اطلاعات مهم و نکات ضروری ضدعفونی با متیل بروماید

4.قرارداد کاری ضدعفونی پنبه در شرایط وکیوم

5. دستورالعمل آلودگی زدایی خشکبار و میوه های خشک

6.چک لیست ابزار و تجهیزات لازم جهت ضدعفونی با گاز متیل بروماید و فسفین

7.چک لیست لازم برای تاسیسات سیستم حرارتی بمنظور ضدعفونی چوب و پالت های چوبی

8.تعهد محضری متقاضی دریافت کد ISPM 15 برای شرکت های ضدعفونی

9.فرم درخواست کد ضدعفونی ISPM 15 برای شرکت های ضدعفونی

10.آلودگی زدایی انبارهای ذخیره سازی مواد غذایی

11.دستورالعمل ضدعفونی میوه سیب جهت صادرات

12.لیست ابزار و تجهیزات ضروری و ایمنی برای انجام عملیات ضدعفونی با آب گرم برای میوه انبه

13.دستورالعمل سرمادهی مرکبات

14.قرارداد کاری ضدعفونی در سردخانه ها

15.راهنمای نمونه برداری و بررسی اندام های تکثیری و نهال های گواهی شده توت فرنگی در راستای صدور گواهی بهداشت نباتی

16. مقررات مواد بسته بندی چوبی در تجارت بین المللی

17.دستورالعمل ضدعفونی سرمایی میوه کیوی جهت صادرات

18.استانداردهای ایمنی گازدهی با فسفین

19.استانداردهای ایمنی گازدهی با متیل بروماید

20.شرایط ضدعفونی به روش سرمادهی برای کشور پاکستان

21.دستورالعمل صادرات سیب به کشور چین( متن انگلیسی و فارسی)

22.دستورالعمل امحاء نباتات قرنطینه داخلی

23.برنامه کاری صادرات میوه کیوی از جمهوری اسلامی ایران به کشور هند

 


6.1.13.0
گروه دورانV6.1.13.0