• ساعت : ۰۹:۳۸
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ 
  • کد خبر : ۷۹۵۵
حذف حشره كش های آسفیت از فهرست سموم مجاز كشور
بر اساس مصوبه هیأت نظارت بر سموم، حشره کش های آسفیت شامل تایدفیت و لانسر از فهرست سموم مجاز کشور حذف شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفظ نباتات کشور، پیرو مصوبه  هیأت نظارت بر سموم، سم حشره‌کش آسفیت شامل ماده مؤثره Tidefit با فرمولاسیون SG 90% تولید شرکت Zhejiang Tide Cropscience چین که برای کنترل تریپس پیاز و لانسر مورد استفاده قرار می‌گرفت، از فهرست سموم مجاز کشور حذف شد.

همچنین سم لانسر DF 97% تولید شرکت UPL هند که برای کنترل شته جالیز (لوبیا) مصرف می‌شد، به دلیل پرخطر بودن (HHP) و دارا بودن مخاطرات بهداشتی و زیست‌محیطی، از فهرست سموم مجاز کشور خارج شده است.

بر اساس این مصوبه، محموله‌های تدارک‌شده قبلی این سموم تنها تا پایان تاریخ انقضا و مطابق با برچسب تأییدشده فارسی مجاز به مصرف خواهند بود.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.13.0
    V6.1.13.0