جمعه, 31 فروردين 1403
  • ساعت : ۱۱:۳۵
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۰۳/۱۰ 
  • تعداد بازدید : 176
با حضور مدیر حفظ نباتات استان البرز
هم اندیشی توسعه استفاده از عوامل بیولوژیك در تولید محصول سالم
نشست هم اندیشی ارائه برنامه های استفاده از ظرفیت های موجود در جهت تولید محصول سالم و گواهی شده با رویکرد استفاده از عوامل بیولوژیک و کاهش مصرف آفتکش های شیمیایی با حضور مدیر حفظ نباتات ، مدیر زراعت ، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی ، جمعی از کارشناسان ستادی و شهرستانی و همچنین شرکت های فعال در حوزه تولید مواد بیولوژیک و غیر شیمیایی در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان البرز تشکیل شد .

نشست هم اندیشی ارائه برنامه های استفاده از ظرفیت های موجود در جهت تولید محصول سالم و گواهی شده با رویکرد استفاده از عوامل بیولوژیک و کاهش مصرف آفتکش های شیمیایی با حضور مدیر حفظ نباتات ، مدیر زراعت ، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی ، جمعی از کارشناسان ستادی و شهرستانی و همچنین شرکت های فعال در حوزه تولید مواد بیولوژیک و غیر شیمیایی در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان البرز تشکیل شد .

در این نشست مهندس بدری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی البرز با ارائه گزارش اقدامات انجام شده در رابطه با تولید محصول سالم در سنوات گذشته ، بر ضرورت تداوم و اجرای ایده آل آن تاکید و اشاره نمود با کاهش مصرف آفتکش های شیمیایی و رعایت استانداردهای ملی و بین المللی از نظر سلامت انسان و محیط زیست میتوان به بازارهای هدف اعم از داخلی و خارجی دست یافت .

وی شناسه دار کردن محصولات در واحدهای تولیدی ، نظارت بر سلامت محصول تولیدی با حفظ سلامت مصرف کننده را از جمله اهداف کشاورزی زیستی و توسعه پایدار بر شمرد و با اشاره به مصوبه قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی و کارگروه نظام هوشمند پایش سلامت محصول ، اقدامات صورت گرفته مدیریت حفظ نباتات نظیر برگزاری جلسات متعدد ، اطلاع رسانی از طریق رسانه های جمعی ، ارسال دستورالعمل ها و آموزش  بهره برداران و مسئولین فنی با استفاده از ظرفیت های حوزه ترویج و نظام مهندسی را در اولویت کاری قرار دادند .

در این نشست دکتر بهادری مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی البرز نیز لازمه تولید محصول سالم را نگرش منطقی به وضعیت و امکانات موجود و مورد نیاز و تدوین نقشه راه برای رسیدن به هدف ترسیم شده متناسب با زمان و الزامات موجود دانسته و در خصوص افزایش آگاهی مصرف کنندگان از وضعیت باقیمانده آفتکش ها ، کودهای شیمیایی  و فلزات سنگین و دیگر آلاینده ها را در اولویت کاری بر شمردند .

در ادامه سرکار خانم مهندس پور عوض مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی  استان ضمن تاکید بر همکاری بیشتر شرکت های تولید کننده عوامل بیولوژیک و غیر شیمیایی با سازمان جهاد کشاورزی ، به فرهنگ سازی تولید محصول سالم با اجرای سایت های الگویی اشاره و نسبت به اطلاع رسانی به بهره برداران هدف با استفاده از ظرفیت های موجود نظیر اطلاعیه ، نصب بنر ، ارسال پیامک ، ارتباط نزدیک با کشاورزان عمده و استفاده از رسانه های محلی ، همچنین استفاده از ظرفیت کارشناسان مروج پهنه ها را یادآور گردید .

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0