عنوان گروه خبري / اخبار ستادی .
  • ساعت : ۰۸:۳۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۳۰ 
  • تعداد بازدید : 514
تهیه و تدوین دستورالعمل اجرایی مدیریت علف هرز سس در سیب زمینی
دستورالعمل اجرایی مدیریت تلفیقی علف هرز سس در سیب زمینی، توسط همکاران دفتر پیش آگاهی و کنترل عوامل خسارتزای سازمان حفظ نباتات کشور تهیه و تدوین شد.

گیاه انگل سس­  از جمله مهم­ترین علف­هاي ­هرز انگل محسوب می­ شود. این گیاه فاقد برگ مشخص و کلروفیل بوده و به همین علت براي تامین نیازهاي خود )آب، عناصر غذایی ( به سایر گیاهان زنده (میزبان( وابسته و در واقع انگل اجباري است. با توجه به اینکه علف هرز سس یکی از ده علف هرز خطرناك دنیاست، در ایران طی سال­ هاي اخیر پژوهش ­هایی در زمینه زیست شناسی و مدیریت آن انجام شده است و لذا شناسایی دقیق و توصیه راهکارهاي مدیریت سس از اهمیت ویژه­اي برخوردار است.

سس­ ها می ­توانند باعث ضعیف شدن گیاهان میزبان شوند و از این طریق باعث کاهش کیفیت و کمیت و پایداری عملکرد آنان می ­شوند. در صورت بالا بودن میزان آلودگی، خسارت ممکن است به مرگ میزبان هم منتهی شود. سس بیشترین خسارت را  به مزارع یونجه، چغندر قند، کتان، شبدر، گوجه فرنگی و سیب زمینی وارد می­ کند.

با توجه به اهمیت موضوع دستورالعمل اجرایی مدیریت تلفیقی علف هرز سس در سیب زمینی، توسط همکاران دفتر پیش آگاهی و کنترل عوامل خسارتزای سازمان حفظ نباتات کشور تهیه و تدوین شد.

نشــریه فوق در ســایت سازمـان حفـظ نباتـات در قســمت معـاونت کنترل آفات، بخش دفتر پیش آگاهی و باکس دستورالعمل هاي سبزی، جالیز و گلخانه ای قابل دسترسی است.

برای دسترسی به دستورالعمل فوق اینجا کلیک کنید.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.13.0
    V6.1.13.0