به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفظ نباتات کشور، فرهاد شریفی در گفتگو با مرصادنیوز در خصوص صادرات محصولات کشاورزی اظهار داشت: کشاورزان کرمانشاهی بایستی برای جلوگیری از برگشت بار و صدمه به محصولات کشاورزی مطابق لیست مجاز از سموم استفاده کنند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه افزود: از میان محصولات صادراتی، نخود کمترین سموم را دارد.
وی گفت: سایر محصولات از جمله سیب زمینی، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، و کیوی جزو محصولات صادراتی مورد توجه کشورهاست.
شریفی با بیان اینکه کشورهای دیگر از جمله بلاروس، قرقیزستان، ارمنستان، و روسیه سموم خاصی استفاده می شود؛ خاطرنشان کرد: قبل از صادرات محصولات باید نمونه گیری و به آزمایشگاه ارجاع داده شوند.
وی بیان کرد: استان کرمانشاه با دارا بودن پتانسیل بالای محصولات باغی زراعی میتواند بازار خوبی در سایر کشورهای اوراسیا داشته باشد.