به گزارش روابط عمومی سازمان حفظ نباتات کشور،رئیس سازمان حفظ نباتات در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت نقش واحدهای سورتینگ در زنجیره تولید محصولات باغی اظهار داشت: استفاده از فناوریهای نوین، رعایت استانداردهای فنی و ضوابط قرنطینه ای و ارتقای نظام فرآوری، میتواند سهم قابلتوجهی در کاهش ضایعات و افزایش کیفیت محصول نهایی داشته باشد.
وی افزود: هماهنگی میان کارشناسان جهاد کشاورزی و مدیران واحدهای فرآوری و نظارت منظم بر ورود محصولات به خطوط سورت از جمله اقداماتی است که موجب افزایش کارایی تولید و تقویت جایگاه محصولات ایرانی در بازارهای بینالمللی میشود.
این بازدید با حضور مهندس باقری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، دکتر دولتشاه، معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور، مهندس معین، مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی، و مهندس نادریان، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران انجام شد.