شماره
|
عنوان
|
1
|
اصول بهداشت گیاهی برای حفاظت از گیاهان و کاربرد موازین آن در تجارت جهانی
|
2
|
ساختار تحلیل خطر آفات
|
3
|
راهنمای صادرات ، حمل ونقل، واردات و رهاسازي عوامل کنترل بیولوژیک و سایر ارگانیسم های مفید
|
4
|
شرایط ایجاد مناطق عاری از آفت
|
5
|
فرهنگ واژه هاي بهداشت گیاهی
|
6
|
راهنماي پایش و ردیابی
|
7
|
سیستم گواهی بهداشت گیاهی
|
8
|
تعیین وضعیت آفت در یک منطقه
|
9
|
راهنماي اجرای برنامه های ریشه کنی آفت
|
10
|
شرایط ایجاد مکانها و سایت های تولید عاری از آفت.
|
11
|
تحلیل خطر آفات قرنطینه ای
|
12
|
صدور گواهی بهداشت گیاهی
|
13
|
راهنماي اعلام موارد عدم تطابق و انجام اقدامات اضطراری
|
14
|
کاربرد اقدامات تلفیقی در یک رویکرد سیستمی برای مدیریت خطر آفت
|
15
|
مقررات مواد بسته بندی چوبی در تجارت بین المللی
|
16
|
آفات غیر قرنطینه ای مشمول مقررات : ( مفهوم و کاربرد )
|
17
|
گزارش آفت
|
18
|
دستورالعمل استفاده از پرتودهی به عنوان یکی از موازین بهداشت گیاهی
|
19
|
راهنماي تهيه فهرست آفات مشمول مقررات
|
20
|
راهنماي سیستم بهداشت گیاهی در واردات
|
21
|
تحلیل خطر آفات غیر قرنطینه ای مشمول مقررات
|
22
|
شرایط ایجاد مناطق با شیوع کم آفت
|
23
|
راهنماي بازرسي
|
24
|
راهنماي تشخيص و تعيين هم ارزی موازین بهداشت گیاهی
|
25
|
محموله های کشاورزی ترانزیتي
|
26
|
ایجاد مناطق عاری از آفت برای مگسهای میوه خانواده Tephritidae
|
27
|
پروتكل هاي تشخیص آفات مشمول مقررات
|
28
|
ضوابط بهداشت گیاهی برای آلودگي زدايي(ضدعفونی) آفا ت مشمول مقررات
|
29
|
تعيين مناطق عاری از آفت و مناطق داراي شیوع کم آفت
|
30
|
ايجاد مناطق با شیوع کم آفت برای مگسهای میوه خانواده Tephritidae
|
31
|
روش های نمونه برداری از محموله ها
|
32
|
طبقه بندی محموله ها بر اساس خطر آفات آنها .
|
33
|
اندام های حاصل از ریز ازدیادی و مینی تیوبرهای سیب زمینی عاری از آفت (SOLSNUM SPP)در تجارت بین المللی
|
34
|
طراحی و اجرای ایستگاه های قرنطینه گیاهی بعد از ورود
|
35
|
رویکرد سیستمی مدیریت خطر مگسهای میوه خانواده Tephritidae
|
36
|
اقدامات تلفیقی در خصوص گیاهان برای کاشت
|
37
|
تعیین وضعیت میزبان میوه برای مگس های میوه خانواده Tephritidae
|